Finns det något filter eller ngt som tar färgen från roten?
Det blir ju typ brunt i karet
[QUOTE=Charlemagne;52197]Kål[/QUOTE]
Kål? Aldrig hört. Vad ska man ha då? Vitkål? Grönkål? Blomkål? :p
[QUOTE=arowana;52218]Det blir ju typ brunt i karet[/QUOTE]
de blir svartvatten med andra ord, de hjälper väl att blötlägga den i några månader innan så lakas den ur!
okej lite tråkigt att vänta men värt :)
okej lite svårt att få ner den bara hehe
Varmvatten i badkaret funkar, sen låta den står några dagar i vatten, sen köra varmvatten igen, funkar perfekt...
mm fast har inget badkar XD
vad riolig du är svampus. Nej men skaffa bara ett carbon filter så ska det nog bli kristall klart.
[QUOTE=Charlemagne;52354]vad riolig du är svampus. Nej men skaffa bara ett carbon filter så ska det nog bli kristall klart.[/QUOTE]
Vadå rolig? Jag vet väl inte om det funkar med kål i akvariet? Det finns ju många som matar zucchini och gurka till sina malar. Kål kanske är skitbra.
Men det kanske är kol du menar? :) inget illa menat, hehe...
Gäller att ha kål på läget ....