
Skrivet av ChristofferJonsson
Finns det ens bestick på subway?
Det finns. Dom används nog till deras sallader och jag har själv aldrig ätit macka med bestick där, men då får man ju anpassa sig och inte ta den mest drulliga macka. Jag äter ju inte varje sort med bestick, bara när det blir för kladdigt.

Skrivet av HampusSkoglund
Bestick till subway ?
Jag blir inte förvånad ifall sådant folk även klipper sin spaghetti o köttfärssås och äter den med sked.
Nu ska man väl förvisso äta sin pasta med sked och gaffel. =)

Skrivet av Jozi
Alltså subway med bestick funkar ju, men här kan jag faktiskt tänka mig att umgås även med folk som äter dom som en macka.
Klart de funkar men mest för att det tekniskt sett inte ens är en macka.
"Brödet" på Subway är så mycket socker så det i Irland inte kan klassificeras som bröd ?
Samt så lägger dom till det man gör yogamattor av så tekniskt sett borde de inte ens klassas som människoföda överlag.
Sen är det ju papper runt hela grejer om man inte börjar med att skala hela "mackan" så har ja aldrig haft nå problem med att käka det som en macka.
Mackor och korv med bröd osv är ju gjort för att ätas i farten, hur gör ni när ni ska iväg snabbt och inte äter där? Plockar upp bestick och shit på tunnelbanan eller i bilen då eller?! Haha
Ush nej tack äter hellre mat då!
Idag blev det räkmacka till middag, gissar alla ni som inte kan 2:ans gångertabell äter även den med händerna..

Skrivet av Jozi
Idag blev det räkmacka till middag, gissar alla ni som inte kan 2:ans gångertabell äter även den med händerna..
Skönt att nån är normal här inne!

Skrivet av djr83
Skönt att nån är normal här inne!
Visst är det? Känns det inte konstigt att inte vara en av dem?

Skrivet av Jozi
Idag blev det räkmacka till middag, gissar alla ni som inte kan 2:ans gångertabell äter även den med händerna..
Noice, räkmacka ser ja dock som undantagsfall mer som smörgåstårta. Där kan bestick accepteras. Mest pågrund av mängden pålägg vs macktjocklek.
Här kommer då mellanmjölksversionen, medlaren.
Kalla det kompromiss, men jag vill gärna se det som en optimering av pizza-ätandet efter mångårig erfarenhet av pizza-svull.
Skära med kniv och gaffel. 2 snitt, 4 bitar.
Äta slicearna vikta på mitten.
Allt som ramlar ner på kartongen skyfflas sedan in med gaffel med stöd av kniven.
Hur äter ni en calzone då?

Skrivet av djr83
Hur äter ni en calzone då?
Man äter inte en calzone. Tråkigare pizza får man leta efter, om man ens kan kalla den för en pizza. Är ju en pirog med pizzafyllning.

Skrivet av djr83
Hur äter ni en calzone då?
Nu är gåsen Thomas igång igen. ?
En tjallschååne känns väldigt risky att äta med händerna, då brödet kan vara väldigt tunnt och gå sönder.

Skrivet av djr83
Hur äter ni en calzone då?
Calzone äts givetvis med fördel med bestick. Men det är ju inte så konstigt, då det är en helt annat form och uppsättning än en vanlig pizza. Endast ingredienserna och tillredningen är det samma. Den färdiga produkten är ju inte fullt ut lika kompatibel som en vanliga pizza är, att äta med händerna. Det förstår nog de allra flesta ändå. ?
Någon förtappad norrbottning (börjar på C) har säkert testat en calskrove.
Äts den också förhand?

Skrivet av DavidEk
Någon förtappad norrbottning (börjar på C) har säkert testat en calskrove.
Äts den också förhand?
Calskrove är ju enligt allmän kunskap en skapelse från Västerbotten. Inget gott har kommit från Västerbotten, således har jag icket provat en sådan hiskeligt dålig idé. Däremot vulkanpizzan(skapad i norrbotten såklart) är en riktig succé. En pizza som skapt för att ätas med händerna!

Skrivet av HampusH
Calzone äts givetvis med fördel med bestick. Men det är ju inte så konstigt, då det är en helt annat form och uppsättning än en vanlig pizza. Endast ingredienserna och tillredningen är det samma. Den färdiga produkten är ju inte fullt ut lika kompatibel som en vanliga pizza är, att äta med händerna. Det förstår nog de allra flesta ändå. ?
Så du erkänner att pizzans utformning och fyllning påverkar om den äts med bestick eller inte? Så det handlar mer om var man drar gränsen, vilket är flytande mellan olika personer, snarare än ett absolut förbud mellan pizzor och bestick.

Skrivet av ChristofferJonsson
Calskrove är ju enligt allmän kunskap en skapelse från Västerbotten. Inget gott har kommit från Västerbotten, således har jag icket provat en sådan hiskeligt dålig idé. Däremot vulkanpizzan(skapad i norrbotten såklart) är en riktig succé. En pizza som skapt för att ätas med händerna!
Vulkanpizza måste väl vara det största fiaskot i pizzabranschen sen nån la på ananas på en pizza?

Skrivet av djr83
Så du erkänner att pizzans utformning och fyllning påverkar om den äts med bestick eller inte? Så det handlar mer om var man drar gränsen, vilket är flytande mellan olika personer, snarare än ett absolut förbud mellan pizzor och bestick.
Handlar om car man drar gränsen mellan pizza eller ej. En calzone är en pirog, således finns inget utrymme i denna diskussion för den så kallade "pizzan".

Skrivet av djr83
Så du erkänner att pizzans utformning och fyllning påverkar om den äts med bestick eller inte? Så det handlar mer om var man drar gränsen, vilket är flytande mellan olika personer, snarare än ett absolut förbud mellan pizzor och bestick.
Nej, det som är avgörande är om det är en vanlig pizza eller ej. Det är inte svårare än så. Vanlig pizza äts med hjälp av händerna, underarter till den vanliga pizzan kan ätas med bestick om det behövs, eftersom det då inte längre är en vanlig pizza.

Skrivet av djr83
Vulkanpizza måste väl vara det största fiaskot i pizzabranschen sen nån la på ananas på en pizza?
Förstår en matpetig bestickryttare som du inte kan förstå charmen med en pizza som innehåller allt och dessutom inte behöver verktyg för att förtäras.

Skrivet av ChristofferJonsson
Handlar om car man drar gränsen mellan pizza eller ej. En calzone är en pirog, således finns inget utrymme i denna diskussion för den så kallade "pizzan".
Calzone är väl lika given som pizza som en vesuvio? Var drar du gränsen för en halvinbakad? Är det en pizza eller en pirog?